Termeni si conditii

Aceasta pagina va descrie termenii si conditiile conform carora furnizam oricare din produsele afisate pe site-ul www.belstarter.ro . Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie si asigurati-va ca i-ati inteles inainte de a lansa o comanda pe site.
Va informam ca in momentul in care lansati o comanda, sunteti deacord sa va supuneti termenilor si conditiilor.

 1. Informatii despre noi

  Site-ul www.belstarter.ro este proprietatea Belstarter SRL. Suntem o companie inregistrata la registrul comertului Bucuresti , cu numarul J40/6016/2013 .


 2. Disponibilitate

  Acceptam comenzi plasate pe site in fiecare zi a saptamanii, inclusiv sambata si duminica.


 3. Satutul dumneavoastra
  Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru , garantati ca :
  • sunteti capabil din punct de vedere legal sa va supuneti unui contract
  • aveti cel putin 18 ani

 4. Cum este format contractu
  4.1 Comenzile pot fi plasate pe site-ul nostru, belstarter.ro
  4.2 Comanda dumneavoastra constituie o oferta catre noi pentru a achizitona un produs. Toate comenzile trebuie sa fie acceptate de catre noi si va vom confirma acest lucru prin trimiterea unui mail de confirmare. Contractul intre noi va fi valabile in momentul trimiterii mail-ului de confirmare.
  4.3 Contractul face referire doar la produsele a caror livrare a fost confirmata in mail-ul de confirmare a comenzii. Nu suntem obligati sa livram alte produse din comenzile dumneavoastra pana cand nu a fost confirmata trimiterea acestora prin mail-ul de confirmare.
  4.4 Conform clauzei 8, ne rezervam dreptul de a refuza trimiterea unei comenzi daca:
  • in opinia noastra comanda a fost plasata prin incalcarea conditiilor legislative din tara dumneavoastra de resedinta
  • detaliile pe care ni le-ati furnizat despre dumneavoastra sau adresa de livrare sunt incorecte sau incomplete

 5. Confidentialitate si identificare
  5.1 Pentru a putea plasa comenzi pe site-ul nostru, trebuie sa procesam informatiile despre dvs. Prin utilizarea site-ului nostru sunteti deacord cu procesarea informatiilor si garantati ca acestea sunt corecte.
  5.2 Inaintea procesarii unei comenzi trebuie sa procesam informatiile referitoare la identitatea dumneavoastra. Ne rezervam dreptul de a va cere sa ne furnizati o copie a unui act de identitate si a unei facturi de utilitati recente.
  5.3 Vom folosi informatiile furnizate de dumneavostra exclusiv pentru a va livra produsele comandate sau pentru a va informa referitor la produse similare, cu exceptia cazului in care ne informati in scris ca nu doriti sa primiti informatii de la noi.
  5.4 Astfel sunteti deacord ca putem transmite detaliile dumneavoastra unei companii care va livreaza produsele noastre sau oricarei companii ce va ofera un credit pentru a achizitiona produsele noastre.

 6. Drepturile consumatorului
  6.1 Daca ati achizitionat un produs, acesta poate fi returnat in 7 zile lucratoare incepand de la data receptionarii produsului. Daca conditiile prezentate la clauza 9.1 au fost respectate veti primi inapoi in totalitate suma ce reprezinta pretul produsului, conform clauzei 13.1 (a).
  6.2 Pentru a returna un produs trebuie sa ne informati prin e-mail sau telefonic. De asemenea trebuie sa returnati produsul in cel mai scurt timp posibil si sa acoperiti costul transportului. Aveti obligatia legala de a avea grija de produsele ce se afla in posesia dumneavoastra. Daca nu va indepliniti aceasta obligatie este posibil sa cerem daune compensatorii.
  6.3 Detaliile despre dreptul dumneavoastra de a anula comanda si modalitatea de a face aceasta sunt oferite in mail-ul de confirmare a comenzii. Aceasta nu afecteaza alte drepturi pe care le detineti ca si consumator.

 7. Dreptul dumneavoastra de a anula
  7.1 In conformitate cu clauzele 7.2 si 7.3, dar excluzand clauza 6, aveti dreptul de a anula o comanda cand :
  • Produsele livrate au fost deteriorate in timpul transportului
  • Produsele primite sunt defecte
  • Produsele primite sunt diferite de cele comandate de dumneavoastra
  7.2 Urmand clauza 7.1, daca observati la livrare ca produsele sunt deteriorate, defecte sau nu corespunde cu cele comandate de dvs , trebuie sa refuzati receptia marfii si sa ne aduceti la cunostinta motivele refuzului.7.3 Daca totusi observati dupa livrare ca produsele sunt deteriorate, defecte sau nu corespund, sunteti obligati sa ne anuntati prin e-mail sau telefonic in termen de 7 zile lucratoare, incepand cu ziua receptiei produselor. Cererea dumneavoastra de retur trebuie sa contina urmatoarele detalii:
  • numarul de comanda
  • codul fiecarui produs returnat
  • motivele returului
  Dupa ce examinam produsele returnate si va confirmam prin e-mail ca aveti dreptul la o rambursare, veti primi o suma egala cu pretul produselor , conform clauzei 13.1 (b).

 8. Dreptul nostru de a anula
  Conform clauzei 4.3 , ne rezervam dreptul de a anula o comanda (chiar daca a fost deja trimis un e-mail de confirmare a comenzii), daca:
  • produsele comandate au devenit indisponibile
  • nu ati platit pretul produselor, conform clauzei 12
  • suntem impiedicati sa livram produsele din cauza unui eveniment de Forta Majora (conform clauzei 17)

 9. Politica de retur
  9.1 Orice produse returnate conform clauzei 6.1 sau 7.1 se vor supune urmatoarelor conditii:
  • ne-ati contactat prin e-mail sau telefonic
  • produsele se afla in ambalajul original, in care v-au fost livrate
  • pachetul este inchis si sigilat
  • ne-ati sunat si ati cerut sa ridicam coletul
  • pachetul si o nota de livrare (asemenea celei emise de noi) au fost transmise companiei de curierat indicata de noi
  9.2 Ne rezervam dreptul de a refuza receptia produselor care nu au fost returnate conform clauzei 9.1 de mai sus.

 10. Livrare si termen de livrare
  10.1 Comanda dumneavoastra va fi indeplinita la data setata in momentul comenzii.
  10.2 Nu suntem raspunzatori daca adresa de livrare primita este incorecta sau incompleta, de aceea este obligatia dumneavoastra sa ne furnizati date corecte.
  10.3 Di moment ce am emis confirmarea comenzii , nu suntem obligati sa modificam adresa de livrare sau sa o inlocuim cu o alta adresa.
  Livrarea produselor dureaza in mod normal 1 zi lucratoare de la data plasarii comenzii. Totusi, acest termen poate varia , in functie de adresa de livrare.
  Orice termene de livrare oferite sunt doar aproximative.
  10.4 In cazul indisponibilitatii unor produse comandate, ne rezervam dreptul de a livra doar produsele disponibile. Orice rambursare va fi efectuata in conformitate cu clauza 13.2
  10.5 Nu suntem responsabili in cazul intarzierilor in livrarea marfii cauzate de un eveniment de Forta Majora (conform clauzei 17) sau din cauza faptului ca ne-ati oferit o adresa de livrare inadecvata, sau instructiuni gresite, relevante pentru livrarea produselor.

 11. Risc si posesie
  11.1 Produsele reprezinta responsabilitatea dumneavoastra din momentul receptiei acetora.
  11.2 Produsele trec in proprietatea dumneavoastra doar dupa ce a fost achitat in totalitate pretul acestora, inclusiv taxa de transport.

 12. Pret , plata si facturare
  12.1 Pretul produselor si taxele de transport vor fi afisate pe site, cu exceptia cazului in care se produc erori evidente.
  12.2 Daca nu este precizat altfel, pretul produsului nu include taxa de transport sau asigurare pentru acesta; acestea vor fi facturate separat.
  12.3 Pretul produselor afisate pe site nu include TVA. Totusi, daca rata TVA se modifica intre data comenzii si data livrarii, vom modifica TVA –ul de plata, cu exceptia cazului in care plata a fost deja efectuata inaintea schimbarii cotei de TVA.
  12.4 Pretul produselor si taxele de transport pot fi modificate in orice moment , dar nu vor fi afectate comenzile pentru care ati primit deja o confirmare de comanda.
  12.5 Daca o greseala de pret este evidenta si de necontestat si poate fi recunoscuta de catre dumneavoastra ca fiind o greseala, nu suntem obligati sa va livram produsele la pretul gresit (mai mic).
  12.6 Platile pentru toate produsele pot fi efectuate fie cu carte de credit sau debit (VISA, MasterCard, American Express, Maestro) sau prin transfer bancar. In cazul transferului bancar nu vom expedia produsele decat dupa receptionarea platii.
  12.7 Platile on-line sunt operate prin RBS Worldpay, un sistem securizat de plati on-line. Confirmati astfel ca dispuneti de facilitatile necesare pentru a utiliza acest sistem de plati in momentul plasarii unei comenzi.

 13. Politica de retururi
  13.1 Daca returnati produse catre noi:
  • din cauza ca ati anulat o comanda in termen de 7 zile (conform clauzei 6.1), vom procesa rambursarea in cel mai scurt timp posibil, in orice caz, in termen de 30 de zile de la data la care ne-ati notificat cu privire la anulare. In acest caz va vom rambursa pretul produselor si orice taxa de transport aplicabila
  • din cauza ca ati anulat o comanda in conformitate cu clauza 7.1 vom procesa rambursarea in cel mai scurt timp posibil, in orice caz, in termen de 30 de zile de la data la care v-am confirmat prin e-mail ca aveti dreptul la o rambursare. Conform clauzei 14.3 , va vom rabursa in totalitate pretul produsului defect , cat si taxele de transport si alte costuri rezonabile ce au avut loc in procesul de returnare a produsului.
  13.2 Orice rambursare conform clauzelor 6, 7, 8, sau 10.4 vor fi efectuate folosind metoda dumneavoastra de plata initiala.

 14. Calitate
  14.1 Conform clauzei 14.2 va garantam ca la livrare produsele:
  • vor fi de o calitate satisfacatoare
  • vor putea fi folosite in scopul pentru care au fost fabricate

  14.2 Daca nu exista alta intelegere scrisa, nu oferim garantie produselor. Unii producatori , totusi, ofera garantie. Returnarea produselor catre producator se va face pe costul dumneavoastra.
  14.3 Excluzand clauza 14.2 , este posibil sa rambursam valoarea produselor care s-au defectat in 12 luni de la livrarea catre dumneavoastra. Trebuie sa ne demonstrati ca produsele respective sunt defecte , prin raportul efectuat de un expert independent. O copie a acestui raport trebuie comunicata cat mai devreme de la data descoperirii defectului si in orice caz, inainte de expirarea celor 12 luni. Dupa primirea raportului va vom acorda un numar de inregistrare si detaliile procedurii de retur a produselor defecte. In momentul constatarii ca produsele sunt defecte , va vom rambursa:
  • pretul platit pentru produse si
  • contravaloarea taxei de transport

  14.4 Rambursarea nu va fi efectuata conform clauzei 14.3 in urmatoarele situatii:
  • produsele defecte sunt consumabile, cum ar fi: becuri, baterii, filtre, sigurante, discuri de frana, etc.
  • defectiunea apare in urma nerespectarii regulilor de depozitare, montare, folosire si intretinere a produselor
  • defectiunea apare in urma unui rau voit, neglijentei sau conditiilor anormale de depozitare sau folosire.

 15. Limitarea responsabilitatii
  15.1 Cand plasati o comanda prin intermediul site-ului sau telefonic, sunteti responabil sa va asigurati ca informatiile referitoare la locul livrarii, calitatea si cantitatea produselor sunt corecte. Nu vom raspunde pentru eventuale pierderi, prejudicii sau cheltuieli pe care le suferiti din cauza nerespectarii clauzei 15.1
  15.2 Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca piesa comandata a fost produsa pentru autovehiculul pe care doriti sa o montati. Pentru a inlatura indoiala, nu suntem responsabili pentru eventuale pierderi, prejudicii sau costuri pe care le puteti suferi ca urmare a montarii unui produs pe un vehicul incompatibil, excluzand situatia in care detaliile vehiculului au fost specificate in comanda.
  15.3 Conform clauzei 15.5, daca nu reusim sa respectam acesti termeni si conditii , vom putea fi trasi la raspundere doar cu valoarea produsului comandat.
  15.4 Conform clauzei 15.5, ca urmare a nerespectarii termenilor si conditiilor , nu suntem responsabili pentru pierderi ce apartin urmatoarelor categorii:
  • pierderea incasarii
  • pierderea afacerii
  • pierderea profiturilor
  • pierderea unor economii anticipate
  • pierderea datelor
  • irosirea managementului sau a timpului la birou
  Totusi , clauza 15.4 nu va impiedicai reclamatiile cu privire la pierderea sau deteriorarea previzibila a proprietatii dumneavoastra fizice, sau alte reclamatii pentru pierderi directe care nu sunt prevazute in punctele (a) – (f) din cadrul clauzei 15.4
  15.5 Nimic din aceasta intelegere nu exclude raspunderea noastra pentru:
  • moarte sau ranire personala cauzata de neglijenta noastra
  • frauda sau interpretare frauduloasa
  • orice bresa in obligatiile specificate in sectiunea 12 a Actului 1979 de Vanzare de Bunuri, sau sectiunea 2 a Actului 1982 de Furnizare de Bunuri si Servicii.
  • produse defecte conform Actului 1987 a Protectiei Consumatorului
  • orice alta problema pe care ar fi ilegal sa o excludem sau sa incercam sa excludem raspunderea noastra

 16. Comunicatii scrise
  Legile aplicabile necesita ca o parte din informatiile si comunicatiile ce vi le trimitem sa fie in scris. Cand folositi site-ul nostru sunteti deacord ca legatura de comunicare cu noi va avea loc in special electronic. Va vom contacta prin e-mail sau va com oferi informatii prin postarea unor note pe site-ul nostru. Pentru scopuri contractuale, sunteti deacord cu aceste mijloace electronice de comunicare si luati la cunostinta ca orice contracte, instiintari, si alte comunicatii ce va sunt oferite electronic corespund oricaror cereri legale , ca si comunicatiile in scris. Aceasta conditie nu va afecteaza drepturile legale.

 17. Evenimente inafara controlului nostru
  17.1 Nu vom fi raspunzatori pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale, sau intarzierea in indeplinirea acestora , din cauza unor evenimente ce nu tin de controlul nostru (Evenimente de Forta Majora)
  17.2 Un Eveniment de Forta Majora include orice actiune , intamplare, neintamplare , omitere sau accident, inafara controlului nostru si include in particular urmatoarele:
  • greve, blocaje , sau alte actiuni industriale;
  • rebeliune civila, revolta, invazie, atac terorist sau amenintare de atac terorist, razboi (declarat sau nu), sau amenintarea pregatirii unui razboi;
  • foc, explozie, furtuna, inundatie, cutremur, surpare, epidemie sau alte dezastre naturale;
  • imposibilitatea folosirii cailor ferate, maritime sau aeriene sau a altor cai de transport public sau privat;
  • imposibilitatea folosirii retelelor de telecomunicatie private;
  • acte , decrete, reglementari legislative sau restrictii guvernamentale;
  • pandemie sau epidemie
  17.3 Performanta noastra in orice contract se considera a fi suspendata pentru perioada in care continua evenimentul de Forta Majora si vom avea o prelungire a termenului pentru a ne indeplini obligatiile pe aceasta perioada. Vom face eforturi rezonabile pentru a sfarsi evenimentul de Forta Majora sau pentru a gasi o solutie sa ne putem indeplini oblicatiile , in ciuda evenimentului de Forta Majora.
  17.4 Daca evenimentul de Forta Majora continua pentru mai mult de 30 de zile lucratoare , avem dreptul sa anulam comanda dumneavoastra, conform clauzei 8.

 18. Derogare
  18.1 Daca nu reusim, in orice moment pe perioada derularii contractului , sa insistam asupra respectarii obligatiilor dumneavoastra sau a termenilor si conditiilor din cadrul contractului sau daca nu reusim sa ne exercitam drepturile la care suntem indreptatiti in temeiul contractului, acest lucru nu va constitui o renuntare la aceste drepturi si nu va va scuti de la respectarea acestor obligatii.
  18.2 O derogaredin partea noastra asupra unui drept nu va insemna o renuntare la alte drepturi.
  18.3 Nicio derogare din partea noastra la unul din acesti termeni si conditii nu va avea efect decat daca se mentioneaza in mod expres a fi o derogare si este comunicata in scris, in conformitate cu clauza 18.1 de mai sus.

 19. Nulitate
  Daca orice tribunal sau autoritate competenta decide ca oricare din prevederile acestor termeni si conditii, sau orice prevederi ale contractului sunt invalide, ilegale sau inaplicabile termenul va fi rupt de restul termenilor, care vor continua sa fie valizi in masura legii.

 20. Acord intreg
  20.1 Acesti termeni si conditii si orice document la care se face referire in cadrul acestora, constituie in intregime acordul dintre noi si inlocuiesc toate discutiile anterioare, corespondente, negocieri sau intelegeri intre noi referitoare la orice contract.
  20.2 Fiecare dintre noi ia la cunostinta ca in momentul intrarii intr-un contract, niciunul dintre noi nu se bazeaza pe reprezentari sau garantii (facute inocent sau neglijent) care nu sunt prevazute in acesti termeni si conditii sau in documentele prevazute de ei.
  20.3 Fiecare dintre noi este de acord ca singura noastra raspundere in legatura cu aceste reprezentatii si garantii care sunt facute in aceasta intelegere (inocent sau neglijent) va constitui incalcarea contractului.
  20.4 Intentionam sa ne bazam pe acesti termeni si conditii si orice document referitor la ele in legatura cu obiectul oricarui contract. In timp ce noi acceptam responsabilitatea pentru declaratiile facute de agentii nostri autorizati, asigurati-va ca cereti ca orice variatie de la acesti termeni si conditii sa fie confirmata in scris.

 21. Dreptul nostru de a modifica acesti termeni
  21.1 Avem dreptul de a modifica si completa acesti termeni si conditii din cand in cand, pentru a reflecta schimbarile in conditiile pietii ce ne afecteaza afacerea, schimbarile in tehnologie, in modalitatea de plata, in legi relevante si capabilitatea sistemului nostru.
  21.2 Veti fi supus politicilor si termenilor si conditiilor in vigoare in momentul in care comandati produse de la noi cu exceptia cazului in care se necesita o modificare a acestora din pricina legii sau a unei autoritati guvernamentale (caz in care vor fi afectate si comenzile anterioare), sau in cazul in care va anuntam cu privire la modificarea acestora inainte de a va trimite confirmarea comenzii( caz in care avem dreptul sa consideram ca ati acceptat schimbarile aduse termenilor si conditiilor, cu exceptia cazului in care ne anuntati contrariul in 7 zile de la primirea produselor).

Ajutor cautare

Daca nu puteti gasi produsul cautat, contactati-ne la
tel.: +40 730 616 616 sau scrie la
e-mail: belstarter@yahoo.ro

Expediere si retururi

Aflati mai multe despre politicile noastre de expediere si retur.

Conditii de utilizare

jos veti gasi totul despre conditiile de utilizare

Preturile includ TVA