Despre noi

BELSTARTER- SOLUTIA BUNA LA INDEMANA!

Cand apare defectiunea , liniste, suspine, bemol...Tensiunea este in aer, dar nicidecum unde ar trebui sa fie. Uzura in timp este un lucru comun, si a gasi piesa pentru inlocuire este adesea rock n'roll. Moderne, vechi sau chiar in still baroc, aceste piese formeaza la noi un repertoriu unic: catalogul nostru! Doua game majore (alternatoare si electromotoare) si una minora ( componente ) , nu mai aveti nevoie de nimic pentru a termina cu improvizatia. Compuneti cu BELSTARTER, partenerul pe masura dumneavoastra!

BELSTARTER.RO reprezinta unul din cei mai importanti distribuitori online din Romania.
Dedicarea, calitatea serviciilor, nivelul ridicat de profesionalism si competivitatea preturilor sunt motivele care stau la baza succesului nostru in industria auto. Avem o echipa de profsionisti care lucreaza continuu pentru a va oferi o linie completa si competitiva de componente auto , dar si cele mai bune raspunsuri in rezolvarea cerintelor dumneavoastra.

Satisfactia clientilor nostri cu privire la produsele si serviciile oferite de noi ne inspira sa performam din ce in ce mai bine in aceasta afacere. Construim relatii de durata cu clientii nostri , oferindu-le o gama foarte larga de componente auto premium la cele mai bune preturi din piata. Oferim preturi de importator la toate produsele noastre pentru ca beneficiul dumneavoastra sa fie si mai mare. Aceasta face parte din angajamentul nostru de a va oferi cele mai bune solutii, tot timpul

Adresa:
Str. Aurel Vlaicu Nr. 78, Iasi

Ajutor cautare

Daca nu puteti gasi produsul cautat, contactati-ne la
tel.: +40 730 616 616 sau scrie la
e-mail: belstarter@yahoo.ro

Expediere si retururi

Aflati mai multe despre politicile noastre de expediere si retur.

Conditii de utilizare

jos veti gasi totul despre conditiile de utilizare

Preturile includ TVA